Kurs dla każdego, kto chce zrozumieć prawdziwą wartość zawodu kelnerskiego i poznać filary jego sukcesu. Porusza elementy organizacyjne, techniki i style obsługi oraz elementy praktyczne. To podróż w świat Gastronomii z gwarancją dawki dobrego humoru i prawdziwej wiedzy.
Szkolenie to jest podstawą dla osób, które rozpoczynają swoją przygodę z gastronomią, dla każdego, kto chce rozwinąć swoją dotychczasową wiedzę i/lub umiejętności.
Szkolenie trwa 2 dni po 8 godzin.
Składa się z części teoretycznej i zajęć praktycznych.
Szkolenie prowadzi Katarzyna Starzyńska.

Związana od ponad 30 lat z gastronomią. Jest Absolwentką Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Turystyki w Warszawie oraz WSiT ze specjalizacją Zarządzanie Zasobami Ludzkimi. Pracowała w warszawskim Hotelu Bristol, gdzie przeszła wszystkie szczeble rozwoju zawodowego – od pracy w kuchni hotelowej po pracę w charakterze kelnerki, kierownika, managera restauracji po zastępcę dyrektora ds. gastronomii. Przez 13 lat wspierała Belvedere Gourmet Group, gdzie ponad 10 lat pracowała na stanowisku dyrektora restauracji Belvedere i kawiarni. Pełniła funkcję managera ds. projektów, odpowiedzialna była za rekrutację personelu operacyjnego, jego szkolenia oraz motywację. Zajmuje się szkoleniami i dydaktyką. Ekspert Wybitnej Obsługi Gości, Gastronomii oraz eventów cateringowych.